Blog van webmaster

We hebben een app!

Dikkertje Dap en Twinkeltje hebben samen een APP ontwikkeld. Een handige toepassing voor op je smartphone of tablet.
Hier is ons gratis activiteitenprogramma op te zien.
Verder geven onze pedagogen antwoord op vragen zoals:

• - Mijn kind wil niet slapen 's nachts, hoe komt dat?
  • - Hoe krijg ik mijn kind snel zindelijk?
  • - Mijn kind eet geen groenten, wat moet ik doen?

Je kunt de APP gratis downloaden in de AppStore of Play store.
Zoek op:
Van Veldhuizen

Stagiaires

De Van Veldhuizen Stichting bestaat uit: Kinderopvang Dikkertje Dap (Kinderopvang Plus op vijf locaties in Rotterdam) en Opvoedwinkel Twinkeltje (opvoedondersteuning). De opvang van kinderen gebeurt op basis van een zogenaamde ‘plus’. Dit houdt in dat er veelal kinderen worden opgevangen waarbij speciale zorg moet worden geboden.

'Opvoeden is het laatste taboe'

De Ster
27 April 2016

Els Erkens vond het na 20 jaar bij de Van Veldhuizen Stichting tijd om wat anders te gaan doen. De Van Veldhuizen Stichting runt een zestal kinderdagverblijven in Rotterdam, waaronder Dikkertje Dap in de Isaac Hubertstraat in Crooswijk, en opvoedwinkel Twinkeltje. Het draait bij de Van Veldhuizen Stichting om ‘Kinderopvang Plus en Opvoedondersteuning’.

Twinkeltje zoekt stagiaires

Ben jij een enthousiaste en zelfstandige stagiaire die ons team zou willen versterken? Dan willen wij graag met jou kennismaken! Globale omschrijving van de opdracht Ben je op zoek naar een uitdagende stage, waarin je zelfstandig opvoedkundige activiteiten gaat ontwikkelen, opstarten en uitvoeren, dan is deze stage iets voor jou! Het is een stage waarin je begeleid wordt door HBO opgeleide collega’s, maar waarin ook veel eigen verantwoordelijkheid, vrijheid en zelfstandigheid wordt verwacht.

Abonneren op RSS - Blog van webmaster