Blog van webmaster

Stagiaires

De Van Veldhuizen Stichting bestaat uit: Kinderopvang Dikkertje Dap (Kinderopvang Plus op vijf locaties in Rotterdam) en Opvoedwinkel Twinkeltje (opvoedondersteuning). De opvang van kinderen gebeurt op basis van een zogenaamde ‘plus’. Dit houdt in dat er veelal kinderen worden opgevangen waarbij speciale zorg moet worden geboden.

'Opvoeden is het laatste taboe'

De Ster
27 April 2016

Els Erkens vond het na 20 jaar bij de Van Veldhuizen Stichting tijd om wat anders te gaan doen. De Van Veldhuizen Stichting runt een zestal kinderdagverblijven in Rotterdam, waaronder Dikkertje Dap in de Isaac Hubertstraat in Crooswijk, en opvoedwinkel Twinkeltje. Het draait bij de Van Veldhuizen Stichting om ‘Kinderopvang Plus en Opvoedondersteuning’.

Twinkeltje zoekt stagiaires

Opvoedondersteuning Twinkeltje is voor het schooljaar 2016-2017 opzoek naar enthousiaste en zelfstandige stagiaires die ons team komen versterken. Er zijn 12 plaatsen beschikbaar. Studenten die samen een goed team vormen, mogen dit aangeven.

Pedagogisch medewerker

Abonneren op RSS - Blog van webmaster